Новини от Разлог

Преглед на новините от Разлог подредени по актуалност. Вижте какво става в община Разлог.
Задържаха 8 куб. м. незаконна дървесина в РазлогЗадържаха 8 куб. м. незаконна дървесина в РазлогМалко над 8 кубически метра незаконна дървесина са били задържани при проверки в Разлог. Материалът е бил обявен като занаятчийски, а на нарушителите са съставени 2 административни акта.
Учители от Разлог участваха в образователен проект в ПолшаУчители от Разлог участваха в образователен проект в ПолшаДиректорът на Начално училище Свети Свети Кирил и Методий в Разлог Костадин Кулин и учителите Иванка Кехайова и Лора Радева взеха участие в подготвителна среща по проект Толерантна Европа по програма Еразъм +.
Книжна Коледа започва в РазлогКнижна Коледа започва в РазлогДоброволците от Алтернативен клуб стартират каузата Книжна Коледа за всеки, която ще се проведе в Разлог преди коледно-новогодишните празници. Целта е да се насърчи четенето сред младите хора.
Пункт ще събира опасните отпадъци в РазлогПункт ще събира опасните отпадъци в РазлогМобилен пункт за разделно събиране на опасни битови отпадъци ще е на разположение в Разлог на 8-ми декември.
Коледните светлини в Разлог ще грейнат на 7 декемвриКоледните светлини в Разлог ще грейнат на 7 декември
30 Ноем.
Антония Р.
На 7 декември от 17. 30 часа ще се състои тържественото запалването коледните светлини в Разлог. Стартът на коледната програма в града ще бъде даден от кмета на общината Красимир Герчев.
Започна подготовката за фестивала Старчевата в РазлогЗапочна подготовката за фестивала Старчевата в Разлог
27 Ноем.
Антония Р.
В Разлог започна подготовката за карнавала Старчевата, който традиционно се провежда в първия ден на Новата година. Всяка година фестивалът събира стотици гости от страната и чужбина.
Бракониери осъмнаха в районното в РазлогБракониери осъмнаха в районното в РазлогПо средата на седмицата в Разлог бяха задържани четирима бракониери. На мъжете са иззети ловните пушки, а те са задържани.
Нова телефонна измама в РазлогНова телефонна измама в РазлогНа вниманието на всички в Разлог – нова вълна от телефонни измами заля града. Схемата използва полицейски служители.
Млади доброволци се събраха на обучение край РазлогМлади доброволци се събраха на обучение край РазлогОбучение за млади лидери се проведе между 17-ти и 19-ти ноември край Разлог. Събитието, озаглавено Бъди промяната, бе организирано от сдружение Алтернативи Интернешънъл.
Неизвестни обраха турист в РазлогНеизвестни обраха турист в Разлог
16 Ноем.
Антония Р.
Китаец, който е бил на почивка в местността Бетоловото край град Разлог, е бил обран. Вещите и парите му са изчезнали от хотелската стая, докато е бил на разходка.