Новини от Добринище

Преглед на новините от Добринище подредени по актуалност. Вижте какво става в най-новият български град - Добринище.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Снегорин удари автомобил на пътя Гоце Делчев-ДобринищеСнегорин удари автомобил на пътя Гоце Делчев-Добринище
04 Февр.
1
Снегорин на снегопочистваща фирма е удари лек автомобил днес около 14. 00 часа на главния път, свързващ Гоце Делчев с Добринище.
Покривът в хижа над Добринище, изпепелен след пожарПокривът в хижа над Добринище, изпепелен след пожар
13 Януари
Покривът на хижа Гоце Делчев над Добринище пламна вчера вечерта. Всички туристи, отседнали там, са били изведени на време и пострадали след инцидента няма, предава СтрумаКом.
Няма да спират теснолинейката до ДобринищеНяма да спират теснолинейката до Добринище
10 Януари
Няма да се спира движението на теснолинейката по линията от Септември до Добринище, съобщават от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Разнищиха смъртта на иманяра, загинал край ДобринищеРазнищиха смъртта на иманяра, загинал край Добринище
31 Дек.
Инцидента с тримата иманяри се случва през февруари 2014 година в местността Лушин.
Организират подписка в защита на теснолинейката до ДобринищеОрганизират подписка в защита на теснолинейката до Добринище
16 Дек.
В интернет стартира подписка, която цели да запази теснолинейката от Септември до Добринище. Влакът преминава още и през Велинград и Банско, информира ДневникБг.
Утре ще е първата копка на парка в ДобринищеУтре ще е първата копка на парка в Добринище
09 Дек.
Утре, 10. 12. 2014 г. от 15:30 ч. в Градския парк на Добринище ще се състои официалната първа копка, която ще бележи облагородяването му
Наполовина по-ниски цени в Добринище тази зимаНаполовина по-ниски цени в Добринище тази зима
01 Дек.
С около 50 процента по-ниски ще бъдат цените за зимната почивка този сезон в курорта Добринище. Намалението се прави, за да се привлекат повече туристи в планинския град.
Приключи ремонтът на вековната църква в ДобринищеПриключи ремонтът на вековната църква в Добринище
01 Дек.
Вековният храм Света Богородица, който датира от далечната 1684 година, бе напълно ремонтиран. Храмът в Добринище очаква единствено освещаване, за да започне да приема миряни.
Допълнителни влакове към Банско и Добринище за студентския празникДопълнителни влакове към Банско и Добринище за студентския празник
29 Ноем.
От БДЖ обявиха, че за предстоящия студентски празник по линията между Септември и Добринище ще бъдат отпуснати допълнителни влакове, които да превозват големи групи студенти.
Туристи пълнят Добринище и тази зимаТуристи пълнят Добринище и тази зима
09 Ноем.
Редица гости, желаещи да карат ски в Пирин планина или просто да се възползват от лечебните свойства на минералната вода, вече са направили резервация.