Новини

Новини от региона

Последните новини от разложка котловина - Банско, Разлог, Добринище и и другите населени места. Бъдете осведомени за предстоящи промени, разберете първи за случващото се региона. Информация за интересни предстоящи събития.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стоичков раздава награди в БанскоСтоичков раздава награди в Банско
16 Окт.
Христо Стоичков награди победителите в турнир по плажен футбол в Банско вчера. Националният селекционер бе специален гост на игрището на хотел Пампиер
Тръгна кампания за защита на природатаТръгна кампания за защита на природата
16 Окт.
Природозащитни организации се обявиха против незаконното строителство в местностите Иракли и Странджа. Интерес прояви и омбудсманът на Републиката Гиньо Ганев.
Привличат столичани в БанскоПривличат столичани в Банско
15 Окт.
Проява в НДК в София цели привличането на повече туристи в банските механи и курорта. Ще бъде оргaнизирана и кулинарна изложба с участието на механи и ресторант
Взривяват част от стената на река ГлазнеВзривяват част от стената на река Глазне
15 Окт.
Взривяват част от стената на река Глазне. Общината ограничи достъпа на хора в района на местността.
Банско в топ 6 на световните курортиБанско в топ 6 на световните курорти
10 Окт.
Банско се нареди в топ 6 на зимните курорти. Градчето е предпочитано от сноубордистите за ваканция не само поради добрите условия за спортта, но и заради механит
Банскo си иска земите от военнитеБанскo си иска земите от военните
10 Окт.
Банскалии настояват пред Краваров и военното министерство да им върнат земите, които са им взети за построяването на полигон.
Банско е българският АспенБанско е българският Аспен
10 Окт.
С направените инвестиции, Банско все повече се приближава до ски курорт, в който биха могли да почиват Брад Пит и Анджелина Джоли, или да си купят недвижим имот
Банско настъпва към РазлогБанско настъпва към Разлог
10 Окт.
Площи за застрояване има в землището на Банско, в посока Разлог и Предела, инвестициите се увеличават около голф игрището според Александър Краваров.
Чакърдъкова весели БанскоЧакърдъкова весели Банско
08 Окт.
Певицата ще пее в Банско по повод празника на града съобщи кметът Александър Краваров ще бъде организиран и конкурс Мини мис и Мистър.
1 милион ще карат ски на Банско1 милион ще карат ски на Банско
08 Окт.
Увеличават се туристите които ще карат ски на Банско. В момента в курорта се строят около 100 нови хотела каза кметът Александър Краваров.