Новини

Новини от региона

Последните новини от разложка котловина - Банско, Разлог, Добринище и и другите населени места. Бъдете осведомени за предстоящи промени, разберете първи за случващото се региона. Информация за интересни предстоящи събития.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заповядайте на Световна купа по ски 10-11 февруари в БанскоЗаповядайте на Световна купа по ски 10-11 февруари в Банско
06 Януари
1
На 10 и 11 февруари 2024 г. Банско отново ще бъде домакин на стартове за Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже.
Зимен сезон 2023-2024 в Банско започнаЗимен сезон 2023-2024 в Банско започна
19 Дек.
С пожелания за здраве, мир, спокойствие, снежна зима и много успехи, кметът на Банско официално обяви старта на зимен сезон 2023- 2024 година.
Кампания Коледна елха спасява дръвчета в БанскоКампания Коледна елха спасява дръвчета в Банско
11 Дек.
Община Банско с удоволствие обявява за втора година кампания Коледна елха, която се фокусира върху нов живот за коледните дървета. Заповядайте и станете част от този проект за обич и грижа към природата!
Откриване на ски сезона в БанскоОткриване на ски сезона в Банско
08 Дек.
Началото на новия зимен туристически сезон в гр. Банско ще бъде отбелязано на 16 декември 2023 г. със специално събитие. Традиционни организатори са Община Банско и концесионерът на ски зоната Юлен АД.
Община Банско с кампания за осиновяване на бездомни животниОбщина Банско с кампания за осиновяване на бездомни животни
08 Дек.
Защо да осиновя куче? Кучетата предлагат безкрайно много любов. Изоставените кучета преживяват тежък живот, но когато ги спасите, те ви връщат с неизмерима обич.
Празничен календар на събитията в Банско през декемвриПразничен календар на събитията в Банско през декември
04 Дек.
Започват и събитията от Коледно - Новогодишната програма на Община Банско, в която всеки ще намери интересно събитие за своя вкус и предпочитания. Цял месец ще продължи Коледният базар в Банско – от 8 декември до 7 януари.
AI технологиите навлизат в Община БанскоAI технологиите навлизат в Община Банско
04 Дек.
Кметът на община Банско се ангажира да внедри новаторски технологии, които да подобрят ефективността на живота и достъпа до услуги в Банско и да превърне община Банско във визитна картичка на България
Зелена светлина за ново многофункционално спортно игрище в БанскоЗелена светлина за ново многофункционално спортно игрище в Банско
24 Ноем.
Банско ще кандидатства за изграждане на спортно игрище, което е част от проектното предложение Архитектурно-художествено и ландшафтно оформление на паркови територии около река Глазне
Заявете онлайн среща с кмета на БанскоЗаявете онлайн среща с кмета на Банско
24 Ноем.
Община Банско предоставя възможност на всички желаещи да заявят среща в приемното време на ръководството на общината чрез онлайн конферентен разговор със специално разработен за целта софтуер.
Добринище с нов стрийт фитнес и обновени детски площадкиДобринище с нов стрийт фитнес и обновени детски площадки
24 Ноем.
От тази година жителите и гостите на гр. Добринище могат да поддържат в кондиция физическата си форма в нов стрийт фитнес