Новини от Банско и региона

Новините и събитията от Банско и региона. Виж какво става в Банско, научи последните новини.
Лятна филмомания под звездите в БанскоЛятна филмомания под звездите в БанскоОт 22 до 24 юли в Банско ще бъдат прожектирани едни от най-екстремните и приключенски филми от последната година.
Колоездачи от над 15 държави се надпреварват по пътя на римляните в РазлогКолоездачи от над 15 държави се надпреварват по пътя на римляните в РазлогНа 29 юни в Разлог се проведе първият етап от Международното състезание по колоездене По пътя на римляните, като стартът бе даден от инж. Красимир Герчев - кмет на Община Разлог
Майстори от цяла България показват умения на Панаира на занаятите в БанскоМайстори от цяла България показват умения на Панаира на занаятите в БанскоНад тридесет майстори от цяла България ще представят уменията си на Панаира на занаятите, който ще се проведе в Банско от 28 юни до 4 юли.
Наградиха директора на Исторически музей-Разлог с високо отличиеНаградиха директора на Исторически музей-Разлог с високо отличиеГ-жа Христина Манова - Директор на Исторически музей-Разлог, бе сред отличените в областта на музейното дело на тържественото събитие по връчването на наградите на Министерството на културата Златен век
Десетки деца взеха участие в състезанието по планинско колоездене в БанскоДесетки деца взеха участие в състезанието по планинско колоездене в БанскоПо трасетата на националния парк Пирин десетки деца, разделени в няколко възрастови групи, взеха участие в състезанието по планинско колоездене, което бе организирано с подкрепата на Община Банско.
Как да изберете кредитна компания при вземане на заем?Как да изберете кредитна компания при вземане на заем?
03 Юни
Admin
Тегленето на кредит е важна стъпка, към която трябва да се подходи внимателно, разумно и отговорно, след проучване на офертите и компаниите, отпускащи кредити. Пазарът е залят от оферти за кредити и от кредитни институции, сред които е трудно да изберете
В Банско посрещнаха копие на чудотворната икона на Пресвета БогородицаВ Банско посрещнаха копие на чудотворната икона на Пресвета БогородицаСтотици миряни посрещнаха в храма Света Троица в Банско копие на чудотворната икона на Пресвета Богородица.
Мозайка от занаяти ще гостува в музея в Разлог до септемвриМозайка от занаяти ще гостува в музея в Разлог до септемвриВ Исторически музей - Разлог до месец септември всички жители и гости на общината ще могат да посетят гостуващата изложба Мозайка от занаяти.
Дадоха старт на залесителната кампания в село БаняДадоха старт на залесителната кампания в село БаняКметът на община Разлог инж. Красимир Герчев и кметът на село Баня г-жа Магда Първанова дадоха старт на залесителната кампания.
Добра практика: В Банско организираха детски тренировъчен лагер по скиДобра практика: В Банско организираха детски тренировъчен лагер по скиБългарската федерация по ски проведе в Банско тренировъчен лагер за млади таланти от 12 до 16 години в продължение на 3 дни.